Google- tai Gmail -tilin poistaminen

Sisällysluettelo:

Google- tai Gmail -tilin poistaminen
Google- tai Gmail -tilin poistaminen
Anonim

Jos et jostain syystä enää halua käyttää Google- tai Gmail -tiliäsi, voit poistaa sen muutamalla napsautuksella mistä tahansa verkkoselaimesta. Huomaa kuitenkin, että Google -tilisi poistaminen poistaa kaikki Google -tietosi ja Gmailin poistaminen poistaa osoitteesi ja tietosi.

Askeleet

Tapa 1 /2: Poista Google -tili

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 1

Vaihe 1. Kirjoita selaimeesi myaccount.google.com

Gmail -tilisi voidaan poistaa vain verkkoselaimesta.

Poista Google- tai Gmail -tili Vaihe 2

Vaihe 2. Napsauta Kirjaudu, jos et ole vielä kirjautunut sisään

Kirjautumispainike sijaitsee sivun oikeassa yläkulmassa. Jos olet jo kirjautunut sisään, varmista, että tämä on tili, jonka haluat poistaa.

  • Profiilikuvasi näkyy sivun oikeassa yläkulmassa, jos olet jo kirjautunut sisään. Napsauta sitä varmistaaksesi, että se on oikea tili. Klikkaa Kirjautua ulos jos ei, ja muodosta yhteys uudelleen sen kanssa, jonka haluat poistaa.
Poista Google- tai Gmail -tili Vaihe 3

Vaihe 3. Kirjaudu sisään tilillä, jonka haluat poistaa

Jos olet jo kirjautunut oikealle tilille, tämä vaihe ei ole tarpeen.

Poista Google- tai Gmail -tili Vaihe 4

Vaihe 4. Valitse Poista tili tai palvelut

Tämä vaihtoehto on osion alareunassa Tiliasetukset sivun oikealla puolella.

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 5

Vaihe 5. Valitse Poista Google -tili ja siihen liittyvät tiedot

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 6

Vaihe 6. Anna salasanasi uudelleen

Ennen kuin jatkat, sinun on annettava salasanasi uudelleen.

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 7

Vaihe 7. Tarkista poistettava sisältö

Näet myös luettelon palveluista, joihin et enää voi käyttää.

Poista Google- tai Gmail -tili Vaihe 8

Vaihe 8. Valitse Lataa tietosi

Sinut ohjataan Google Takeout -sivulle, josta voit ladata arkistosi tiedoistasi.

Poista Google- tai Gmail -tili Vaihe 9

Vaihe 9. Vieritä alas ja valitse 2 Kyllä -ruudut

Tilisi poistaminen vaatii vain tämän kertaluonteisen vahvistuksen.

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 10

Vaihe 10. Napsauta Poista tili

Kun tämä painike on valittu, tilisi merkitään poistettavaksi muutaman sekunnin kuluttua. Et voi enää käyttää kaikkia Google -tuotteita ja niihin liittyviä tietoja, kun tilisi on poistettu.

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 11

Vaihe 11. Yritä palauttaa poistettu tili

Sinulla on vain vähän aikaa palauttaa tilisi, jos muutat mieltäsi tai poistit sen vahingossa.

  • Siirry osoitteeseen accounts.google.com/signin/recovery.
  • Yritä kirjautua sisään juuri poistamallasi tilillä.
  • Valitse Yritetään palauttaa tili.
  • Anna viimeinen salasana, jolla kirjauduit tälle tilille. Voit aktivoida tilisi uudelleen, jos aloitat palautusprosessin ennen tietojen poistamista pysyvästi.

Tapa 2/2: Poista Gmail -osoite

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 12

Vaihe 1. Kirjoita selaimeesi myaccount.google.com

Gmail -tilin poistaminen on mahdollista vain selaimesta.

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 13

Vaihe 2. Valitse Kirjaudu

Tämä painike sijaitsee sivun oikeassa yläkulmassa. Jos olet jo kirjautunut sisään, varmista, että tämä on Gmail -tili, jonka haluat poistaa.

  • Kun olet kirjautunut sisään, näet profiilikuvasi sivun oikeassa yläkulmassa. Jos haluat muodostaa yhteyden toiseen tiliin, napsauta profiilikuvasi ja sitten Kirjautua ulos.
Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 14

Vaihe 3. Kirjaudu poistettavaan Gmail -tiliin

Jos olet jo kirjautunut oikealle tilille, ohita tämä vaihe.

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 15

Vaihe 4. Napsauta Poista tili tai palvelut

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 16

Vaihe 5. Valitse Poista tuotteet

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 17

Vaihe 6. Anna Gmail -salasanasi uudelleen

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 18

Vaihe 7. Napsauta Poista Gmailin vieressä

Tämä on roskakoripainike.

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 19

Vaihe 8. Kirjoita toinen Google -tilisi sähköpostiosoite

Tätä osoitetta käytetään yhteyden muodostamiseen muihin Googlen tuotteisiin, kuten Driveen tai YouTubeen.

Sinulla on oltava pääsy tähän osoitteeseen, koska se on vahvistettava

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 20

Vaihe 9. Valitse Lähetä vahvistusviesti

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 21

Vaihe 10. Kirjaudu toiselle sähköpostitilille

Google- tai Gmail -tilin poistaminen Vaihe 22

Vaihe 11. Avaa Googlen lähettämä vahvistusviesti

Viestin vastaanottaminen voi kestää muutaman minuutin.

Poista Google- tai Gmail -tili Vaihe 23

Vaihe 12. Napsauta sähköpostissa olevaa linkkiä

Gmail -tilisi poistetaan pysyvästi, kun olet vahvistanut uuden osoitteesi.

Neuvoja

  • Voit yksinkertaisesti muuttaa tilaasi offline -tilaan, jos et tiedä kuinka poistaa tilisi. Kirjoita esimerkiksi "Tämä tili ei ole enää aktiivinen" äläkä kirjaudu takaisin sisään kyseiseen osoitteeseen.
  • Jos et enää halua vastaanottaa roskapostia, luo uusi sähköpostiosoite toisen palveluntarjoajan kanssa ja vältä tilaamasta mitään. Luo toinen osoite muualle, jota käytetään vain haluamasi rekisteröintiin.
  • Jos Android -laite on synkronoitu Gmail -tilisi kanssa, et voi enää käyttää sovelluskauppaa, koska tilisi on muutettu. Jotta voit käyttää niitä uudelleen, sinun on nollattava laitteesi ja todennettava uudella tilillä.
  • Varmista, että Gmail -tilisi on ainutlaatuinen. Saat todennäköisemmin roskapostia, jos käytät jotain, kuten [email protected], joka on lyhyt ja helppo arvata.
  • Älä luo Gmail -tiliä nimesi perusteella, kuten [email protected], koska roskapostittajat lähettävät roskapostinsa satunnaisesti valittuihin etu- ja sukunimiin.
  • Jos haluat poistaa tilisi pysyvästi, sinun on myös poistettava Gmailiin offline -tilassa liittyvät evästeet (jos käytät Gmailia offline -tilassa). Google Chromessa:

    • kirjoita osoiteriville chrome: // settings / cookies ja paina näppäintä Sisäänkäynti näppäimistöltäsi
    • hae mail.google.com
    • vie hiiri hakutulosten päälle ja napsauta X joka näkyy
  • Luo varmuuskopio sähköpostitilistäsi ennen sen poistamista. Käytä tätä varten online -varmuuskopiointiratkaisua.

Suosittu aihe